Noordzandstraat 89 8000 Brugge | 050 33 60 51 | info@parfumeriecentrale-brugge.be

Seiseta koude Extensions See & Do

Deze cursus behandelt 3 manieren om koude extensies te zetten.

Het Sticker Hair systeem is een uniek systeem dat toelaat om extensies te plaatsen in 20 minuten, zonder gebruik te moeten maken van gespecialiseerde toestellen. De haarlokken beschikken over een ultradunne laag herbruikbare dubbelzijdige kleefband, van 4cm breed en 0,8cm hoog
Flat Ring-On is een Nieuw revolutionair systeem. De eerste platte haarstreng in de wereld die kan geplaatst worden met behulp van de gekleurde aluminium ringetjes. De platte en flexibele aanhechting zorgt voor een natuurlijke look en een comfortable gevoel, zonder het gebruik van chemische middelen, lijm of warmtebronnen, krijgen we echter een perfect resultaat.
 
Clip-On hairextensions bestaan uit een brede band (11cm) waaraan 3 clipsen bevestigd zijn. Op deze manier zijn deze extensies zeer geschikt om zelf in te zetten. U kan de extensies zo vaak plaatsen en verwijderen als u wenst. De Clip-On extensies zijn dan ook ideaal om snel en comfortabel lengte, volume en/of een kleureffect te creëren.
 
Je leert de 3 systemen zetten op oefenhoofd, bent mee met alle do’s en dont’s en bent klaar om extra omzet in je kapsalon te creëren. Max 12 personen.
 
Workshop 9.30h. Tot 12.30h.
Deelname 149€ excl. btw (59€ + 90€ materiaal)